Guiness-rekord készül

26 fesztivált mókázna végig a buli-bolond brit

Fesztiválrekordra készül egy brit férfi: 26-ot akar bejárni egy hónap alatt, ami világcsúcs lenne.

2011.06.26 09:15MTI

A 36 éves Greg Parmley Európán belül cikázik motoron 13 ország rendezvényei között. A férfi zenei újságíró, körútjának állomásai között szerepel a szlovéniai Metalcamp fesztivál - amelyen játszik a Death Angel és a Trollfest is -, továbbá a Montreux-i Jazzfesztivál többek közt Sting és Carlos Santana fellépésével. Parmley Glastonburyből startolt pénteken és Londonban ér majd július vége felé a finisbe, amely a High Voltage Festival - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Amennyiben nem sikerül Parmleynak bejárnia mind a 26 fesztivált, akkor is biztos lehet világrekordjában, mert vadonatúj a "30 nap alatt a legtöbb fesztiválra ellátogató" Guinness-kategóriája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.