Semmi mészárlás

Nem találtak gyerekhullát a texasi hatóságok

Vaklármának bizonyultak a több tucat holttestnek az egyesült államokbeli Texas államban történt megtalálásáról szóló hírek: egy bíró szerint a hatóságok hamis bejelentés alapján vonultak ki a helyszínre, ahol egyetlen hullát sem találtak.

2011.06.08 07:52MTI

A helyi média előzőleg, kedden napközben arról számolt be, hogy holttestek tucatjaira bukkantak a Texas állambeli Liberty megye egyik vidéki házában, amely 25-30 hullát rejthet, s az áldozatok feltehetően gyermekek.

A Cleveland Advocate című újság azt írta, hogy a hatóságok úgy értesültek, megcsonkított holttesteket temettek el a házban.

Az ügy országos figyelmet keltett, a helyszínre a texasi bűnüldözők mellett a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ügynökei is kivonultak, de a riasztás végül vaklármának bizonyult. Craig McNair megyei bíró helyi idő szerint kedd este közölte, nem történt bűncselekmény az említett házban.

A bíró elmondta az is, hogy a hatóságokat riasztó nő ellen vizsgálat indul.

McNair a nyomozók kivonulását azzal vette védelmébe, hogy komolyan kell venniük a hasonló bejelentéseket, bár nem tudják, végül igaznak bizonyulnak vagy sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.