Szigorúbb normák szükségesek

Oroszország és az ENSZ a nukleáris biztonság növelése mellett

A nukleáris biztonság normáinak szigorítása mellett foglalt állást Dmitrij Medvegyev és Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár az orosz államfő Moszkva melletti rezidenciáján tartott pénteki találkozójukon.

2011.04.22 15:14MTI

A két fél a japán Fukusima-1 erőműben bekövetkezett katasztrófa kapcsán szükségesnek mondta, hogy a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) részvételével szigorúbb normákat dolgozzanak ki a nukleáris létesítmények biztonságára és az esetleges katasztrófák következményeinek felszámolására - mondta el Szergej Lavrov külügyminiszter újságíróknak a találkozó után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.