Több veremben helyezték el a halottakat

Csaknem 60 holttestet találtak egy birtokon, Mexikóban

Hatósági tisztségviselők szerda este közölték: ötvenkilenc holttestre bukkantak több veremben, egy birtokon az észak-mexikói Tamaulipas szövetségi államban.

2011.04.07 07:25MTI

A vermek közel vannak ahhoz a helyhez, ahol egy drogkartell emberei tavaly nyáron lemészároltak 72 dél-amerikai átutazót.
   
A biztonsági erők úgy bukkantak a tömegsírokra, hogy nyomoztak egy ügyben, amelyben egy banda tagjai megtámadtak egy autóbuszt, és túszul ejtették annak utasait. Elfogtak 11 emberrablót, és ki tudtak szabadítani a fogságukból öt embert. Elképzelhető a tömegsírokba a busz többi utasát temették.
   
Szerdán tüntetés volt szerte Mexikóban, mintegy negyven városban a kábítószer-bandák és a droggal összefüggő erőszakcselekmények miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.