Két és félmilliárd forintot kaszált

Mesés nyeremény a félkarú rablótól

Rekord summát, közel kilenc és félmillió eurót (két és félmilliárd forint) nyert az a szerencse fia, aki hétfőn este egy francia kaszinóban megütötte a félkarú rablón a jackpotot.

2011.03.29 21:22MTI

A szervezők keddi tájékoztatója szerint a száz kaszinóban 337 gépet számláló Magic Casinos Jackpot nevű játék tette gazdaggá a meg nem nevezett nyertest, aki a kelet-francia tengerparton fekvő Crouesty kaszinójában próbálta ki szerencséjét.

A nyertes 9 millió 420 ezer euróval térhetett haza. A korábbi rekordot 2010. május 24-én 5,5 millió eurós nyereménnyel a dél-franciaországi Bagnes-de-Bigorre kaszinójában állították fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.