Manipulációra gyanakodtak

Kifizették a visszatartott hétmilliós soproni kaszinónyereményt

A napokban kifizette a soproni kaszinó azt a 25 ezer eurós nyereményt, amelyet három héten át tartottak vissza, mivel manipulációra gyanakodtak.

2011.01.17 11:00latte.hu

A nyertes kártérítést kér az őt az ügyben ért megalázás és sérelmek miatt, mivel jogtalannak gondolja a gyanúsítást, hogy csalt. A történtek nem vették el a nő kedvét a kaszinózástól, abban azonban biztos, Sopront egyelőre elkerüli - írja a nyugatmagyar.hu

Január 6-án számoltunk be arról, hogy Szerencsejáték Felügyeleten keresi igazát egy nő, akinek nem fizették ki mintegy 25 ezer eurós (hozzávetőleg 7 millió forintos) nyereményét egy soproni kaszinóban. A nő ügyvédje szerint a helyet üzemeltető társaság írásban elismerte tartozását, és kötelezettséget vállalt arra, hogy két napon belül - december 27-ig - rendezi is, de ez addig nem történt meg.


A kaszinó illetékese akkor azt közölte: a pénz egy részét kifizették, a fennmaradó összeget zárolták, mivel feltűnt, hogy a pár hete üzembe helyezett gép sorozatosan valószínűtlenül nagy nyereményt ad ki".

Emiatt felmerült bennünk a hibás működés lehetősége, ezért vizsgálják az ügyet, ami az évvége miatt több napot is igénybe vehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.