A külföldi mentőalakulatok elhagyják a szigetet

Február 23-a óta nincs több túlélő Új-Zélandon

Tíz nappal a christchurchi földrengés után, amely a legutóbbi hivatalos adatok szerint 163 halálos áldozatot követelt, a külföldi mentőalakulatok kezdik elhagyni Új-Zélandot - közölték pénteken helyi tisztviselők.

2011.03.04 08:31MTI

A 6,3-as erősségű földrengést követően mintegy 400, kutató-kereső feladatokban jártas szakértő érkezett a világ minden részéből a városba. A hangdetektorok és keresőkutyák segítségével kutató alakulatok február 23-a óta már nem találtak egyetlen túlélőt sem a romok alatt, noha az eltűntként nyilvántartott emberek száma alapján a halálos áldozatok tényleges száma meghaladhatja a kétszázat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.