Marokkói örömlány miatt borulhat minden

Rubygate: állítólag ötmillió eurót kért a prosti Berlusconitól!

Állítólag ötmillió eurót kért a hallgatásért egy fiatal marokkói prostituált Silvio Berlusconi olasz miniszterelnöktől - derült ki hétfőn az ANSA olasz hírügynökség egyik jelentéséből.

2011.01.17 19:54MTI

Az olasz sajtóban "Rubygate" néven ismert ügyben a milánói ügyészség egyebek között azzal gyanúsítja Berlusconit, hogy pénz ellenében szexuális szolgáltatásokat vett igénybe tavaly az akkor még kiskorú, 17 esztendős lánytól, a Ruby becenéven emlegetett Karima el-Mahrug marokkói táncosnőtől.

Ráadásul hivatali hatalmával visszaélve májusban közbenjárt egy milánói rendőrkapitányságon, hogy engedjék szabadon a lopásért őrizetbe vett lányt. Feltételezések szerint a miniszterelnök így akarta elkerülni annak kitudódását, hogy észak-olaszországi rezidenciáján több alkalommal igénybe vette egy kiskorú prostituált szolgáltatásait.

A milánói ügyészség utasítására lehallgatott telefonbeszélgetések átiratát elolvasó, az ANSA által meg nem nevezett források közölték: Ruby kifecsegte egyik barátnője anyjának , hogy ötmillió eurót kért Berlusconitól, s ezt meg is kapja a tagadásért és hallgatásért cserébe.

Egy másik beszélgetésben a marokkói lány úgy fogalmazott, hogy "nem aggódunk""... "mert Silvio folyamatosan telefonál nekem. Azt mondta, hogy +Játszd meg az őrületet, beszélj hülyeségeket!+". Egy harmadik beszélgetést idézve Ruby arról szólt, hogy Berlusconi arra kérte, ne mondjon senkinek semmit, s annyi pénzt ad neki, amennyit csak kér.

"Tetőtől talpig beborítalak arannyal, az a fontos, hogy mindent titkolj el" - mondta állítólag akkor a miniszterelnök. A milánói ügyészség hétfőn közölte, hogy "meggyőző tényekkel" rendelkezik a Rubygate-ügyben, s bizonyítani tudja a kiskorú prostituálásának és a hivatali hatalommal való visszaélésnek a vádját.

A marokkói lány neve októberben tűnt fel az olasz sajtóban. A lány elmondta, hogy Berlusconi két barátjának a közvetítésével többször is járt más fiatal nőkkel együtt a kormányfő Milánó melletti villájában.

Állítása szerint nem létesített szexuális kapcsolatot a kormányfővel, aki előtt elhallgatta, hogy még kiskorú. Berlusconi tagadja, hogy bármi jogtalant követett volna el. Abszurdnak tartja a vádakat, és szerinte a politika által irányított ügyészek törvénytelenül járnak el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.