150-en sérültek meg, mert szurkolók dobálóztak

Leszakadt egy stadionkorlát Jordániában!

Legalább százötvenen sérültek meg péntek éjjel az amman-i King Abdullah stadionban, amikor összetűzés tört ki a szurkolók között.

2010.12.11 11:17ma.hu - Fotó: soccerway.net

Vizsgálatot rendeltek el Jordániában egy péntek esti meccset követő incidens miatt, mely során több mint százan megsérültek - áll a hivatalos közleményben.

Az eset Ammánban, a King Abdullah stadionban történt. Több rendőr és biztonsági őr is megsérült, legalább 20 járműben keletkezett kár.

Fotó: soccerway.net

A meccs alatt a stadion felső soraiból palackokat dobáltak a vesztésre álló csapat szurkolói közé, akiknek a szabályok értelmében el kellett hagyniuk a helyszínt, hogy elejét vegyék a rajongói táborok közötti összecsapásoknak.

A rendőrség megpróbált közbenjárni, ám az összezsúfolt tömeg nekinyomódott a korlátnak, ennek hatására az leszakadt.

Három rendőrautóban, nyolc polgárvédelmi járműben és több civil gépkocsiban keletkezett kár, a sérültek közül 11-et kórházban ápolnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.