Agyonlőttek egy családot

Tombol a drogháború: agyonvertek két emberrablót Mexikóban

Dühös emberek tömege agyonvert két férfit szerdán Észak-Mexikóban, mert vélhetően egy tizenhét éves lány elrablásában vettek részt.

2010.09.22 10:22MTI

Egyes hírforrások szerint csak néhány tucat, mások szerint akár ezer ember is kivette részét a lincselésből. A férfiakat korábban rajtakapták, ahogy négy társukkal elraboltak egy tizenhét éves lányt.

A szemtanúk értesítették a rendőrséget, amelynek sikerült elfogni az elkövetőket és kiszabadítani a lányt.

A tömeg akkor támadt a két emberrablóra, amikor épp a rendőrőrsre szállították őket, annak ellenére, hogy megerősített rendőri kíséret vette őket körül.

A feldühödött emberek a helyszínre érkező szövetségi rendőrökkel is ordibáltak, és "Elegünk van az emberrablásból!" feliratú transzparenseket lengettek.

A szövetségiek megpróbálták foglyaikat autóval kimenteni, de a tömeg megakadályozta, hogy elinduljanak, így a férfiak a kocsiban belehaltak sérüléseikbe.

Az eset a drogháború által leginkább sújtott, a mexikói-amerikai határ közelében fekvő Chihuahua tartományban történt, ahol, szintén szerdán, ismeretlenek megölték egy család hat tagját, köztük három gyereket. Az áldozatokat kiszállították az autójukból és géppisztollyal agyonlőtték őket.

Tombol a drogháború.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.