Fuss, fuss, elkapnak!

Letartóztatták a drogkartellt segítő kolumbiai papagájt

Letartóztatott a kolumbiai rendőrség egy papagájt, amely figyelmeztette egy drogkartell tagjait a rájuk leselkedő veszélyről.

2010.09.17 18:11MTI

Lorenzo papagáj őrszemként teljesített szolgálatot a kábítószerbandában, és mint kiderült, nem is volt egyedül, 1700 társával együtt került rendőrkézre - számolt be a The Daily Telegraph című brit napilap internetes kiadása (www.telegraph.co.uk).

A különleges madarat a napokban a sajtó munkatársainak is bemutatták, az állat a "fuss, fuss, elkapnak" kiáltással nyűgözte le az újságírókat.

A hűséges Lorenzo minden próbálkozása ellenére a hatóságok sikerrel ütöttek rajta a bűnözőkön, lefoglalva több mint kétszáz fegyvert, lopott motort és nagy mennyiségű marihuánát.

Az akcióban négy bandatagot és még két papagájt tartóztattak le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.