Nem tudni, melyik a ludas

Bírósági ikerbalsiker: tetoválása miatt bukhat le a bűnös fivér

Kettős látás dominál egy bíróságon az Egyesült Államokban: egypetéjű ikerpár egyik fele a bűnös, ám nem tudni melyik.

2010.08.06 07:44MTI

A 31 éves fivérek egyike lövöldözésbe keveredett New Yorkban, és akadtak szemtanúi az esetnek, ám nem lesz könnyű dolguk, mivel az ikrek teljesen egyformák - kis kivétellel. Tetoválásaik karjukon különböznek.

Az ügyészség abban reménykedik, hogy majd ez segít eldönteni a bűnös kilétét, ezért fényképezést kért a gyanúsítottakról, amit a bíró a kivételes esetre való tekintettel megadott, hiába tiltakozott a védő, hogy fotózás csakis vádemelés után engedélyezhető.

Az ügyész azzal érvelt, hogy a fivérek azonosra igazíttathatják tetoválásaikat, hogy végképp összetéveszthetők legyenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.