Kegyetlen álunoka ütlegelte

Durva videó: veréssel "kezeltek" egy öreget Félixfürdőn

Rendszeres verés és gúnyolódás tárgya lett egy öregember Félixfürdő rehabilitációs központjában, írja az Antena3 hírtelevízió.

2010.07.26 14:09manna.ro

Az agresszor azt állítja, hogy az ágyhoz kötött, 70-es éveiben járó férfi a hozzátartozója.

A bántalmazott öreget naponta látogatta az állítólagos unoka, aki folyamatosan verte a beszélni és mozogni nem tudó bácsit. Az agyvérzés miatt lebénuló férfi csak üvöltésekkel tudott tiltakozni a nem éppen gondos kezelések ellen.

Az agresszivitásnak az idős férfi egyik szobatársa vetett véget, aki naponta tanúja volt a bántalmazásoknak. Értesítette a kórház vezetőségét, melynek tagjai bizonyítékszerzés gyanánt felkérték, hogy filmezze le az agresszor kezelési eljárásait.

A felvételek láttán a vezetőség panaszt emelt a rendőrségen. A gyanúsítottat testi bántalmazásért vagy akár emberölési kísérletért állíthatják bíróság elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.