A tettes egyelőre még menekülőben

Képpel: Bankrablás a Deák téren

Kiraboltak egy pénzintézetet pénteken kora délután Budapest VI. kerületében a Deák téren - erősítette meg az MTI értesülését a rendőrség.

2010.05.21 14:44MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a rabló pénzzel távozott a bankból. A rendőrségnek egyelőre nem sikerült elfognia a tettest. Az MTI úgy tudja , hogy egy férfi fegyvernek látszó tárggyal követelte pénz átadását. Az MTI helyszínen lévő tudósítója látta, hogy a rendőrök három autóval érkeztek meg a bankhoz, lezárták az ajtókat és megkezdték az alkalmazottak kikérdezését. Az épület előtti járdán továbbra is szabadon közlekedhetnek a járókelők.

Járókelők és rendőrök állnak annak a pénzintézetnek a bejárata előtt - Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.