Vaklárma volt a robbanószerkezet

Kanadai vadászgépek vettek körül egy Vancouverbe tartó hongkongi utasszállítót

Kanadai vadászgépek szálltak fel riasztásra, hogy kíséretet adjanak egy hongkongi repülőgépnek, amely "potenciális vészhelyzetbe" került - közölte szombaton az Észak-amerikai Légtérvédelmi Parancsnokság (NORAD). A vészjelzés azonban később vaklármának bizonyult.

2010.05.16 08:59MTI

A Cathay Pacific légitársaság gépe a nyugat-kanadai Vancouverbe tartott, amikor a CF-18 Hornet vadászok közrefogták, és egészen addig kísérték, amíg az utasszállító biztonságban leszállt. A gépet ezt követően tüzetesen átvizsgálták, de nem bukkantak robbanószerkezet nyomára, amiről a vészjelzés szólt. A légügyi hatóságok azóta közölték azt is, hogy senkinek sem esett bántódása a gépen tartózkodók közül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.