Megnyitják a forgalmat

Bombára vártak, mégis üres a New Yorkban talált elhagyott teherautó

Üres a New York-i Triborough-híd közelében talált teherautó, így a rendőrség közlése szerint hamarosan megnyitja a Manhattan, Queen és Bronx kerületeket összekötő forgalmas utakat.

2010.05.06 07:34MTI

A hidat helyi idő szerint szerda éjszaka lezárták, mert a közelben felfigyeltek egy elhagyott teherautóra, amelyből gázszagot érzett egy munkás. Egy arizonai rendszámú, bérelhető, zárt teherautóról van szó.

A rendőrség röntgensugárral átvilágította a járművet, és kiderült, hogy üres.

Az elhagyott, gyanús járművek nyilvánvalóan nagyobb riadalmat keltenek most az Egyesült Államokban, miután néhány nappal ezelőtt a manhattani Times Square-en pokolgépet találtak egy elhagyott terepjáróban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.