Kötélnyomok a csecsemő szája körül

Megfojtotta és az ágya alá rejtette gyerekét

Felborzolta a Dâmboviţa megyei Goldeni község kedélyeit a 36 éves Eleana Tancu tette. Elena megfojtotta újszülött csecsemőjét, és öt napig az ágya alatt rejtegette.

2010.04.19 19:32manna.ro

A falu lakói azóta sem értik, hogy mi játszódott le a 36 éves anyában. A rendőrök már csak egy eltorzult csecsemőt találtak, akinek kötélnyomok voltak a szája körül.

A nyomozók szerint az anya azonnal szülés után végzett a csecsemővel, letörölgette róla a vért és egy rongyba csavarva az ágy alá helyezte. A rendőröket a 112-es sürgősségi számra érkező hívás riasztotta. A szabadlábon védekező anya - akinek van már három gyereke - tagadja, hogy ő ölte volna meg a gyereket.

Amennyiben viszont a vádak beigazolódnak, 25 évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

A csecsemő apja a rendőröknek azt nyilatkozta, hogy ő nem is tudott arról, hogy a felesége áldott állapotban volt. Igaz, hogy korábbi gyerekeknél is a szomszédok szóltak neki, hogy a felesége valószínűleg állapotos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.