Százezrek maradtak áram nélkül

Ítéletidő - Agyonütött emberek, megsemmisült történelmi emlékek New York térségében!

Az orkánerejű szélvihar és a heves esőzés miatt egy időre több százezer ember számára szakadt meg az áramellátás New York térségében - jelentette internetes oldalán vasárnap a The New York Times.

2010.03.14 09:05MTI

A New Jersey szövetségi állambeli Teaneckben két embert kidőlő fa ütött agyon. Az Atlanti-óceán partján fekvő Ocean Grove tengeri fürdőhelyen egy tűzvészben több történelmi épület megsemmisült.

A légi közlekedésben késések történtek. A heves szél miatt leállt a New York és Philadelphia közötti vonatközlekedés is.

Az ítéletidő befolyással volt a regionális vasúti közlekedésre, a New York-i metró egyes szakaszaira és a közúti közlekedésre egyaránt. Négy óra hosszára leálltak a szárazföld és a szigetek között közlekedő kompok is.

A Con Ed elektromos szolgáltató nem tudta megmondani, hogy mikor áll teljesen helyre az áramszolgáltatás, de vasárnapra a helyzet javulását ígérte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.