13 embert gyilkoltak le

Tömegmészárlás egy mexikói faluban

Egy fegyveres banda berontott a mexikói Oaxaca szövetségi állam egy falujába, és megölt ott 13 embert - közölte szerdán a falu polgármestere.

2010.02.24 11:37MTI

A géppisztolyokkal felfegyverkezett, mintegy húsztagú banda hét gépkocsin érkezett kedd este Acatlán de Pérez Figueroa helységbe, berontott több házba, megölt öt rendőrt és nyolc polgári lakost, utóbbiak között hat fiatalkorút - tette hozzá az elöljáró.

A mexikói hatóságok szerint a térségben jelentős a marijuanatermelés, és arra húzódik egy Dél-Amerikából az Egyesült Államokba vivő kokaincsempész-útvonal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.