Még keresik a gyilkost

Nyolc embert mészárolt le egy ámokfutó Virginiában

Nyolc embert mészárolt le és többet megsebesített egy ámokfutó az amerikai Virginia állam középső részén.

2010.01.20 08:01MTI

A feltételezések szerint az elkövető egy 39 éves férfi. Áldozatai felnőttek voltak, mindet lelőtte. Hét holttestet egy házban találtak meg, a nyolcadik még életben levő áldozatra egy út mentén bukkantak rá, aki kórházba szállítás közben halt meg.

A rendőrség kutyákkal és éjjellátó berendezésekkel helyi idő szerint kedd este a gyilkos nyomába eredt a vidéki Appomattox városhoz közeli erdőben, a fővárostól, Richmondtól mintegy 100 mérföldre délre. Az üldözés során a férfi egyszer rálőtt egy rendőrségi helikopterre, amely sérült üzemanyagtartállyal leszállni kényszerült. A környék lakóit, akiknek a többsége nyugdíjas, arra kérték, maradjanak házaikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.