Két ember meghalt

Lezuhant egy segélyeket szállító amerikai helikopter Haitin

Lezuhant egy, a haiti földrengés károsultjainak segélyezésében részt vevő amerikai helikopter a Dominikai Köztársaságban csütörtök este, két ember meghalt - közölték pénteken a helyi légügyi hatóságok.

2010.02.05 20:05MTI

A légi járművön tartózkodó két amerikai állampolgár vesztette életétét. A helikopter a haiti határ közelében hegyvidékes területen csapódott a talajba, majd felgyulladt.

A dominikai hatóságok ismertették az áldozatok személyazonosságát, de missziójuk jellegéről és a helikopter rakományáról nem adtak felvilágosítást.

Közlésük szerint a légi jármű a dominikai főváros, Santo Domingo felé tartott Port-au-Prince-ből, és korábban a haiti földrengés túlélőinek segélyezési műveletében vett részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.