Huszonhat és harmincéves volt a két új áldozat...

Megvesztegethették a tűzvédelmi felügyelőket - 152-re nőtt a permi diszkótűz halottjainak száma

A permi tűzvész halálos áldozatainak száma 152-re emelkedett, miután az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának pénteki közlése szerint meghalt két további sérült, az egyik egy moszkvai, a másik egy szentpétervári kórházban.

2009.12.25 08:25MTI - Fotó: MTI

A két újabb áldozat egy 26, illetve egy 30 éves nő.

A permi Sánta ló szórakozóhelyen december 5-re virradó éjjel pusztított tűznek további 74 sebesültjét ápolják jelenleg több orosz nagyváros kórházaiban.

Az Oroszország legújabb kori történelmében legtöbb áldozatot követelő tűzről az eddigi vizsgálatok egyebek között kiderítették, hogy a permi klub számos szabálytalanság ellenére nyílt meg és működött.

Engedély nélkül építették át, még a 40-50 éve kidolgozott orosz tűzvédelmi előírásoknak sem felelt meg, s a tűzvédelmi felügyelőket vélhetően megvesztegették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.