200-an voltak a fedélzeten

Elsüllyedt egy indonéz komp Szumátra szigeténél

Több mint 200 emberrel a fedélzetén elsüllyedt egy indonéz komp Szumátra szigetének partjai előtt - közölte vasárnap a helyi rendőrség.

2009.11.22 09:25MTI

A balesetet nagy valószínűséggel a viharos időjárás okozta. A kompon tartózkodók közül sokan a tengerben úsznak. A mentőalakulatok igyekeznek minél előbb kimenteni őket.

A mentésbe bekapcsolódtak helyi halászok is, és a eddig sikerült kimenteni "egy bizonyos számú" bajba jutott embert, de egyelőre nem tudni hányat
- közölte egy indonéz tengerhajózási illetékes.

A Dumai Express nevű hajó Szingapúr közelében lévő Karimun szigeténél süllyedt el helyi idő szerint délelőtt 10 óra körül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.