Kéj helyett 20 év börtön?

Hamis pénzzel fizetett volna a szextáncosnőnek

"Házi" pénzzel, mármint saját gyártásúval akart kifizetni egy szextáncosnőt egy férfi az Egyesült Államokban.

2009.10.23 08:32MTI

Elég gyatrára sikeredtek a dollárok, a szélüket annyira egyenetlenre nyirbálta az 50 éves férfi, hogy - némi túlzással - feltörték a kezet.

A házilagos pénzhamisítót - aki nyomtatóval produkált 50 dollárosokat - egy taxisofőr buktatta le. A férfi ugyanis taxival vitette magát és a táncosnőt egy motelba, hogy ott egyszemélyes közönségként élvezhesse a nő magánszámát, ám nem akart bevinni magával a gurigányi hamis bankókat, ezért a sofőrre bízta a köteget, és kérte, várja meg.

A taxis elég furcsának találta a pénzmegőrzői szerepet és a bizalmat, aztán már tapintásra is a pénzt, és telefonált a rendőrségnek.

A férfi - jobb híján - azt vallotta, hogy nem akart fizetni a maga nyomtatta dollárokkal, hanem előbb haza akart menni, hogy valódiakra cserélje őket. Akár 20 év börtönt is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.