Mindenki szeme láttára marta halálra társát

Halálos medvetámadás egy németországi állatkertben

Az elborzadt látogatók szeme láttára marta halálra nőstény társát egy barna hímmedve a németországi Stralsund állatkertjében a hét végén.

2009.09.27 14:38MTI

Christoph Langner, a zoo igazgatója elmondta, hogy nem tudják, mi késztette Balout, a tízéves szíriai barnamedvét arra, hogy rátámadjon a Klara nevű nőstényre. Harapásokkal és mancscsapásokkal végzett vele.

A szerencsétlenül járt, ötéves nőstény két éve érkezett az állatkertbe, a hím fél évvel később. Először egymástól elkülönítve tartották őket, de nemrégiben összeköltözhettek: az állatgondozók abban reménykedtek, hogy utódaik is születnek majd.

Az igazgató szerint úgy tűnt, hogy jól kijönnek egymással. Az esetet tragikusnak nevezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.