Egy indiai nézte a legtöbbet - eddig

Megdöntötte a tévénézés rekordját egy holland fiatalember

Nyolcvanhat órára javította az egyszemélyes folyamatos televíziónézés rekordját egy holland fiatalember.

2009.09.06 19:32MTI

A tilburgi Efraim van Oeveren vasárnap hajnalban hagyta abba még szerdán kezdett rekordkísérletét, ám már éjféltájt megdöntötte az előző, 80 órás csúcsot. A mutatvány valószínűleg a rekordok könyvébe is bekerül, mert a kísérlet szabályos módon, zsűri és orvosok jelenlétében zajlott le.

A 28 éves Van Oeverennek egy fiatalabb és egy idősebb társa is volt a kísérletben, de ők 40, illetve 72 óra után feladták. A szigorú szabályok szerint a tévénézést óránként csak öt percre lehetett megszakítani, bár a szabadidőt halmozni is lehetett egy hosszabb pihenő érdekében. Az előző rekordot egy indiai férfi tartotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.