A tyúkok bánják

Laza esti mészárlás Hasfelmetsző Jack városában

Népszerű az esti mészárlás Londonban, mármint a hentestanfolyam.

2009.09.06 08:26MTI

A gazdasági recesszió okán újraéledt a csináld magad! mozgalom, és sokan elkezdték szélesíteni szakmai többoldalúságukat. A méhészkedéstől kezdve a zöldségtermesztésig mindenféle ténykedést oktatnak esti tanfolyamokon, köztük a henteskedést is.

Utóbbi mindössze 3 órás, 120 fontba - csaknem 40 ezer forintba - kerül, igaz minden növendék kap a végén ürüragut és bort hozzá. A henteskurzuson egyszerre 12 növendék trancsíroz, csontoz, belez, filéz Hasfelmetsző Jack városában. A 12 fős tanhentesség azonban már szűkösnek bizonyul, olyan nagy az érdeklődés, és vezetője 20 férőhelyesre akarja bővíteni, főként karácsony előtt számít tömeges tudásszomjra.

A növendékek között akad, aki a tanfolyamot kapta születésnapi ajándékként. A 22 éves ifjút a barátnője fizette be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.