Undorító íze volt

Békahullát találtak a dobozos kólában

Békatetem darabjaira bukkant a kólásdobozban egy floridai férfi.

2009.09.05 14:43MTI

Az amerikai élelmiszerügyi hatóság az Orlando Sentinel című napilap szerint alátámasztotta az undorító felfedezés valódiságát. Megvizsgálták a dobozt, és megállapították: valóban egy béka maradványai ízesítették. Az, hogy mi módon került a dobozba, egyelőre nem világos.

Jeff Dahncke, a Pepsi szóvivője szerint a termelés sebessége és a szigorú biztonsági intézkedések mellett egyszerűen elképzelhetetlen, hogyan történhetett ez az ő termelési rendszerükben.

A floridai férfi háza teraszán, grillezés közben fedezte fel a békát. Mint mondta, az első korty után észrevette, hogy valami nincs rendben: undorító íze volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.