Kicsit korábban egy madárral is ütközött...

Ez igen! Hallal karambolozott egy amerikai nő

Hallal karambolozott autójával egy nő az Egyesült Államokban, a hal azonban nem alulról és vízből érkezett, hanem felülről, az égből és betörte a kocsi szélvédőjét.

2009.08.13 14:14MTI

Nem repülő halról van szó, hanem csak zuhanóról és édesvíziről. Az Eire-tóban éldegélt, aztán vadászzsákmányként elejtette egy halászsas, majd pedig elejtette, mármint leejtette, 12 méter magasból egyenesen a nő autójának első ablakára. A vezető azt hitte egy tégla vágódott az ablaknak, akkorát durrant.

Az eset további érdekessége, hogy nem sokkal a halesetes baleset előtt egy madárral is ütközött a kocsi. Azt az állatot egy teherautó ütötte el, nekicsapva a személyautó egyik hátsó ajtajának, igencsak megijesztve a nő 5 éves lánykáját. Szerencsére a jóval veszélyesebb halkarambolban sem sérült meg senki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.