Egy villanymotor lett a vesztük

A rendőrségtől kértek segítséget a "becsatornázott" betörők

"Beszennycsatornázta" magát két betörő Kínában: a rendőrség elől a föld alá menekült, ám úgy eltévedt a csőrendszerben, hogy a rendőrség segítségét kérte.

2009.05.30 08:19MTI

A két férfi három társával éjszaka megpróbált ellopni egy nagy villanymotort egy építkezésről. Meglátta mesterkedésüket egy biztonsági őr, értesítette a rendőröket, akik üldözőbe vették a menekülőket. Ketten közülük egy folyóba vetették magukat, onnan pedig bemásztak egy szennyvízcsatornába, amely a folyóba ömleszti szennyét.

A betörők hamar eltévedtek, és hamar telefonáltak, de nem hamar szabadultak. A rendőrség a tűzoltóságot hívta segítségül, amelynek emberei először a betörőket követve a folyó felöl hatoltak a csőrendszerbe, de meghátrálásra késztette őket a labirintus bonyolultsága.

Ezért elővették a tartaléktervet: felnyitották az környéken az összes csatornafedelet, majd pedig a szennyvíz hullámtörése révén észlelték, hogy hol van a két "csatornatöltelék". Félig ájultak voltak a betörők, amikor végre, 8 óra "csatornázás" után kiszabadították őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.