35 millió forintnak megfelelő összeget zsákmányolt

Kilopta a szemüket is: hipnotizáló ékszerrablót üldöz az indiai rendőrség

Ravasz szélhámos után kutat az indiai Mumbai rendőrsége: a tolvaj közel 35 millió forint értékű ékszert lopott el hipnózis segítségével.

2009.04.16 06:53MTI

A férfi rábeszélte egy ékszerüzlet alkalmazottait, hogy vigyék szállodájába az általa korábban kiszemelt darabokat. Kérésére megmutatták a gyémántokkal ékes nyakláncokat és karkötőket, és feljegyezték azok pontos adatait.

Ezt követően a tolvaj hipnotizálta az alkalmazottakat, és eltűnt az ékszerrel - számolt be rendőrségi tájékoztatás alapján a Daily News and Analysis című indiai napilap.

A hipnotizáltak teljesen össze voltak zavarodva, és nem értették, hogy mi történt a szobában.

Az ékszerüzlet csak nemrég nyílt Mumbai Bandra West nevű sikkes elővárosában, a boltvezető a nagy üzlet reményében engedélyezte az ékszer személyes kiszállítását. A rendőrség a szálloda biztonsági kameráinak segítségével keresi a tettest, mivel az ékszerüzlet kamerái nem működtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.