Megpróbáltak menekülni, meglincselték őket

Buszon raboltak - elevenen megégették őket

Négy embert ölt meg a feldühödött tömeg a togói fővárosban - közölte kedden a helyi rendőrség. Állítólag egy buszon raboltak ki valakit.

2009.03.18 07:30MTI

Lincselő tömeg támadt rá négy férfira Loméban. A feldühödött emberek azzal vádolták őket, hogy Lomé külvárosában egy buszon ellopták egy nő pénzét. A "gyanúsítottak" megpróbáltak elmenekülni, de egy kis hídnál csapdába estek, így elkapták, kegyetlenül megverték, végül pedig elevenen elégették őket - jelentette a togói rendőrség kedden.

Ez nem az első lincselés volt az afrikai országban: tavaly novemberben két ember jutott hasonló sorsra
- írja az AFP.

A hatóságok szerint az utóbbi időkben Lomé több kerületében is megszaporodtak a fegyveres rablások és betörések, csak februárban hét feltételezett bűnözőt lőttek le a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.