Érthetetlen családmészárlás

A zenetanár kivégezte két lányát, a feleségét, majd saját magát

Érthetetlen családmészárlás történt az Egyesült Államokban: egy végtelenül békés zenetanár agyonlőtte feleségét, két lányukat, végül pedig magát. "Aki csak belépett hozzájuk, egyszerűen a béke nyugalmát lélegezte be".

2009.02.26 12:34MTI

A Miamiban élő család kubai bevándorló. A családfő 53 éves volt, neje 45, lányaik 13 és 14 esztendősek. Tizenéves fiuknak - az AP amerikai hírügynökség nem tudta közölni pontos korát - sikerült kimenekülnie a házból, ő telefonált a rendőröknek szerda reggel hatkor.

A szomszédok és a család összes ismerőse döbbenten áll a történtek előtt. Mindenki rendkívül barátságos, segítőkész és békés embernek ismerte a zenetanárt.

"Aki csak belépett hozzájuk, egyszerűen a béke nyugalmát lélegezte be" - mondta a család egy ismerőse. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezérelte végzetes tettére a zenetanárt, aki gyerekeivel gyakran muzsikált templomban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.