Ezt az ajánlatot nem utasították vissza

Elkelt Marlon Brando háza

Közel hárommillió dollárért - bő 600 millió forintért - elkelt a kétszeres Oscar-díjas Marlon Brando háza. A 2004-ben elhunyt színészlegenda otthonát élettársa bocsátotta eladásra.

2009.02.06 10:36MTI

A két négyzetkilométeres ingatlan, rajta a házzal, Sherman Oaksban, Los Angeles egyik legelőkelőbb, negyedében van. A színész halála óta élettársa és három legfiatalabb gyermekének anyja, Maria Cristina Ruiz élt a 2,8 millió dollárért eladott birtokon.

Az 1939-ben épült ház öt hálószobás és négy fürdőszobás, külön lakrész áll a vendégek szolgálatára. Teniszpálya, szauna és medence szintén van a birtokon. Marlon Brando nyolcvanéves korában hunyt el, Hollywood történetének legnagyobb színészei között tartják számon.

Olyan filmekben szerepelt, mint A vágy villamosa (1951), A rakparton (1954) és A keresztapa (1972). Utóbbi két filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal tüntették ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.