Szlovákia

Részegen ment autósiskolába egy rozsnyói tanulóvezető

A középkorú férfi szervezetében magas, 1,58 ezreléknyi alkoholt mutatott ki a rendőrségi szonda.

2020.11.20 19:23ma.hu

Csütörtök délután a felvidéki Rozsnyón a rendőrök megállították az egyik autósiskola gépkocsiját, amelynek volánja mögött egy B típusú gépjárművezetői engedélyre pályázó 39 éves tanulóvezető ült - számolt be a történetről a bumm.sk. A középkorú férfi szervezetében magas, 1,58 ezreléknyi alkoholt mutatott ki a rendőrségi szonda.

A rozsnyói rendőrség közlekedésrendészeti részlegének illetékes munkatársa függőséget okozó szer hatása alatt történt veszélyeztetés miatt indított eljárást a férfi ellen, akit a helyszínen őrizetbe vettek a rendőrök - áll a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság Facebook-oldalán közétett közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.