Járvány

Koronavírusos holttest miatt verekedtek össze két konkurens temetkezési vállalat emberei

A két konkurens vállalat emberei a patológia előtt találkoztak, ahol a kezdetleges szóváltás végül tettlegességig fajult.

2020.11.05 11:21ma.hu

Koronavírus-fertőzött holttest miatt verekedtek össze két konkurens temetkezési vállalat emberei Szlovákiában - írja a Parameter.sk.

Egy temetkezési vállalat emberei elvitték egy nő holttestét az alsókubini patológiáról. Az elhunytnál korábban koronavírus-fertőzést állapítottak meg. Nem sokkal később megérkezett a konkurens vállalat a holttestért, de mint kiderült, feleslegesen. Jana Fíniková, a temetkezési vállalat tulajdonosának elmondása szerint a család őket bízta meg a temetés elvégzésével, így a másik cég a hozzátartozók tudta nélkül vitte el az elhunytat.

A másik vállalat tulajdonosa, Roman Hagara viszont azzal védekezik, hogy ők már szóban megegyeztek a hozzátartozókkal, és nem tudtak róla, hogy lemondták a megrendelést.

A két konkurens vállalat emberei a patológia előtt találkoztak, ahol a kezdetleges szóváltás végül tettlegességig fajult. Hogy ki kezdte a verekedést, pontosan nem tudni, a két fél egymásra mutogat.

Az esetet követően Fíniková feljelentést tett a rendőrségen. Testi sértés gyanújával indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.