A terroristák poklot ígérnek

Az Al-Kaida Nagy Britanniát fenyegeti

Tegnap éjszaka az Al-Kaida egy fenyegető képanyaggal "lepte meg" a brit, az izraeli és amerikai netelőket: az egyik legnagyobb videómegosztón közzétett felvételeken egy fekete maszk alá bújt militarista géppuskával lövi szét az angol, az izraeli, és az amerikai zászlót.

2009.01.26 16:57ma.hu

Az internet láthatóan nem a vallás ellen való – annyira nem, hogy a terroristák manapság szívesen osztják meg fenyegetéseiket azzal, aki kattint. Sőt, Hasszán Nasralla, a Heshbolla vezetője saját blogot működtet, a Hamas pedig a Google Earth nevű világtérképen válogat a szaftosabb izraeli célpontok közül.

Az egyik guantanamot is megjárt, fanatikus nyugatgyűlölő, bizonyos Abu Hareth Muhammad al-Oufi a napokban a legfelkapottabb videómegosztón, a Youtube oldalon kürtölte világgá a haragját.

A felvétel, mely egyes elemzők szerint egyértelmű bizonyítéka annak, hogy Nagy Britannia is célpontja a „dzsihádnak”, a meghirdetett bosszúhadjáratnak, ma reggelre lekerült az oldalról.

Chris Dobson terrorszakértő figyelmezteti a szigetországot: „Az Al-Kaida egyértelműen Angliát vette célpontba. Ha korábban kérdéses is volt, most már biztos, hogy egy alomba számláltattunk Izraellel és Amerikával”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.