Koronavírus

Édesanyja síkosítójával "fertőtlenítette" a kezét egy ötéves kislány

A gyerek kabátzsebéből került elő a szexjátékokat forgalmazó cég a jándéka.

2020.10.19 17:36ma.hu

Alaposan megdöbbent a skóciai Livingstonban élő Louise Hosie, amikor egy nap belenyúlt 5 éves kislánya, Summers iskolai kabátja zsebébe: onnan került elő az az intim síkosító, amelyet korábban egy szexjátékokat forgalmazó cégtől kapott ajándékba. A betűkkel épp csak ismerkedő kislány felismerte a nevét az Ann Summers cég termékén, és azt hitte, a kis palackot édesanyja készítette neki elő, hogy az iskolában fertőtleníthesse a kezét.

Első ijedelme elmúlása után az anyuka már viccesnek találta a helyzetet, és csak remélni tudja, hogy a tanítónő nem vette észre, hogy kislánya mivel "fertőtleníti" a kezét. A kislánynak egyébként tetszett a zselé, mert "melegséget és csiklandozó érzést" árasztott szét - írja a The Sun.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.