Oroszország

Holtan találtak rá a nyizsnyij novgorod-i fegyveres támadóra

Korábban három embert megölt és hármat megsebesített.

2020.10.13 07:45MTI

Holtan találtak rá arra a támadóra, aki három embert megölt és további hármat megsebesített a Nyizsnyij Novgorod megyei Bolseorlovszkij községben - közölték kedd reggel orosz hírügynökségek.

Sajtójelentések szerint a 18 éves Danyiil Monahov szóváltásba keveredett a nagyanyjával az ő otthonában. Rálőtt az asszonyra, majd megölte a szomszédját. Ez követően kiment az utcára, ahol egy buszmegállóban megölt még két embert, és több lövést leadott egy autóbuszra, majd elmenekült.

Az orosz médiában névtelenül idézett belügyi források szerint a gyanúsított öngyilkosságot követett el. A három sebesült közül kettőnek az állapota nagyon súlyos.

Egyes sajtójelentések szerint Monahov a támadás idején nem volt beszámítható állapotban. Az orosz Nyomozó Bizottság hétfő éjjel arról adott ki tájékoztatást, hogy vadászfegyverét törvényesen szerezte be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.