Merénylet

Rálőttek egy autóbuszra Oroszországban, többen meghaltak

Az első jelentések szerint a merényletnek nem volt politikai indítéka.

2020.10.12 18:02MTI

Legkevesebb három ember életét vesztette és további három megsebesült, amikor egy 18 éves fiatal két vadászfegyverből tüzet nyitott egy menetrend szerint autóbuszra a Nyizsnyij Novgorod megyei Bolseorlovszkij községben hétfőn.

A támadó - a TASZSZ szerint Danyiil Monahov - elmenekült a helyszínről. Az első jelentések szerint a merényletnek nem volt politikai indítéka. Az áldozatok között van a támadó nagyanyja is.

Több sajtóhír négy halottról számolt be, de a Nyomozó Bizottság (SZK) három halálesetet erősített meg. A rendőrség akciót indított elkövető elfogására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.