7 év börtönre ítélték az anyát

13 éves fiát vérfertőző kapcsolatra kényszerítette

Hét év börtönre ítélte egy ír bíróság azt a nőt, akinek otthonát a "horror házának" nevezi a szigetország sajtója. A vád szerint a 40 éves alkoholista asszony éveken át kínozta, gyötörte, elhanyagolta hat gyerekét.

2009.01.23 07:17hirado.hu

Az ír sajtó szerint súlyos felelősség terheli az ír szociális szolgálatokat, mert mint a nyomozás kiderítette, nyilvánvaló jelei voltak annak, hogy nagy bajok vannak a családban, ennek ellenére alig tettek valamit hosszú időn át - írja a hirado.hu. Az asszony, akinek nevét a gyerekek biztonságára tekintettel titokban tartják a hatóságok, az első nő Írország történetében, akit vérfertőzésért ítélnek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.