Románia

Meghalt a kisfiú, akit sebeiben kukacokkal, kómában vittek be a kolozsvári kórházba

A fiút két hétig ápolták az intenzív osztályon, de sajnos szervezete vasárnap feladta a küzdelmet.

2020.08.11 17:57ma.hu

Két hetet küzdöttek a kolozsvári orvosok annak a dési kisfiúnak az életéért, akit szörnyű állapotban szállítottak kórházba július 24-én - írja a Maszol.ro.

A 9 éves gyermekre kómában, testén csípésekkel, sérülésekkel, sebeiben kukacokkal találtak rá. Akkor már három hete nem kelt ki az ágyból, a vécére sem tudott kimenni.

Bár a házban 3 felnőtt is lakott - nagyanyja, édesanyja és annak élettársa -, látszólag senki nem viselte gondját. A mentőket a nagymama hívta ki, amikor látta, hogy a gyermek nem reagál semmire. A fiút két hétig ápolták az intenzív osztályon, de sajnos szervezete vasárnap feladta a küzdelmet.

A hatóságok az anyát még akkor őrizetbe vették, amikor rátaláltak a gyermekre, emberölés kísérletének gyanúja miatt vizsgálódnak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.