Románia

A benzinkút mosdójában hagyta újszülöttjét a szívtelen anya

Egy alkalmazott figyelt fel a szemeteskukából jövő csecsemősírásra.

2020.08.07 16:54ma.hu

Újszülöttet találtak egy Szatmárnémeti benzinkút mosdójában csütörtök délután. A szemeteskukából jövő csecsemősírásra egy alkalmazott figyelt fel és mentette meg az egészséges gyerek életét - írja a presasm.ro című helyi portálra hivatkozva a Maszol.ro.

A lap úgy tudja, hogy a szülés után a 30 éves nő visszaült a Botoșaniba tartó autóbuszra, ám rosszul lett. A buszsofőr riasztására mentők érkeztek a helyszínre, akik azonnal rájöttek, hogy a benzinkút mosdójában talált csecsemőt a szülés utáni fájdalmakkal küszködő nő hozta világra.

A nő ellen bűnvádi eljárást indítottak az ügyészek. A közel három kilóval született egészséges kislányt a Szatmár megyei kórházba szállították, ahol stabilizálták állapotát, nincs veszélyben az élete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.