Koronavírus-járvány

Tejjel öntözik a szántóföldeket Dél-Floridában

Patakokban folyik a feleslegessé vált alapélelmiszer.

2020.04.05 17:22ma.hu

Az amerikai Florida déli részén a szántóföldekre ürítik a tejes tartálykamionok tejes tartalmát, miután nem tudják értékesíteni. Hiába a koronavírus-járvány miatti gigantikus felvásárlási láz, az iskolák, intézmények, vendéglátóipari létesítmények bezárása miatt az amerikai tejipar nem tud mit kezdeni a gazdák által beszállított hatalmas mennyiségű tejjel.

Ben Butler a megdöbbentő tevékenységről a Twitterre tett fel fotót. Kétségbeejtően tartja a farmerek helyzetét, mert a tejet nem tudják eladni, ellenben az állatokat ugyanúgy etetni és gondozni kell, fejni pedig muszáj.

Egyelőre még bizakodóak, hátha jobbra fordul a helyzet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.