Amerikában történt

Járókelők emelték le a kocsit az elgázolt nőről, aki a telefonját nézegette, miközben a mentősök ellátták

A nő a zebrán ment át, mikor elgázolták.

2020.01.28 10:25ma.hu

Elgázolt egy autó egy zebrán átkelő nőt vasárnap délután New Yorkban. A nő a kocsi alá szorult, járókelők álltak össze, hogy segítsenek rajta.

Bár ez így elsőre brutálisan hangzik, a 25 éves nő nem szenvedett súlyos sérüléseket, zúzódások, vágások miatt vitték kórházba. Hogy milyen szerencsésen megúszta, az is jól mutatja, hogy a telefonját nézegette, miközben a New York-i tűzoltóság mentősei ellátták.

A gázoló autót egy 65 éves nő vezette. A baleset úgy történt, hogy kanyarodás közben nem adta meg a kötelező elsőbbséget a gyalogosnak. Miután elgázolta a fiatal nőt, nekiütközött egy másik autónak. Eljárás indult ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.