Panama

Horror: gyerektesteket rejtő tömegsírt találtak egy panamai szekta birtokán

Tíz szektatagot letartóztattak.

2020.01.17 18:58MTI

Gyerektesteket rejtő tömegsírt találtak Panamában a La Nueva Luz de Dios (Isten új fénye) nevű szekta birtokán, ahol tizenöt fogva tartott személyt kiszabadítottak.

A helyi média értesülései szerint a sírban hét holttestet találtak, közülük egy volt felnőtté. Először a 15 fogvatartottat talált meg a rendőrség a nehezen megközelíthető Ngäbe Bugle régióban.

Alexis Munoz rendőrfőnök közlése szerint a kiszabadítottakon, akik között hét gyerek és két terhes nő van, ütések és égések nyomai voltak. A szekta tagjai agymosást akartak végezni a fogvatartottakon. Tíz szektatagot letartóztattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.