Konfliktus

Repesznyomok, azonnali kommunikációszakadás - ez történhetett az utasokkal teli ukrán géppel - videók

Flight radar 24 szerint is a GPS adatok egyszercsak megszűntek. Tehát egy adott pillanatban, emelkedés közben megszakadt az adás. Nincs információ a zuhanás alatt, tehát azonnali tragédia történt.

2020.01.08 09:30ma.hu

2020. január 8-án szerdán, kora reggel lezuhant egy utasokkal teli ukrán repülőgép. Az áldozatok számáról több különböző információ látott napvilágot, a legutolsó adatok szerint 167 utas és 9 fő személyzet halt szörnyet a tragédiában, amely röviddel a teheráni Imam Khomeini reptérről történő felszállás után következett be.

A helyszínre érkező egységek által készített felvételeken jól látható, hogy a föld tele van roncsdarabokkal, amely arra enged következtetni, hogy a Boeing 737-es típusú ukrán utasszállító repülőgép apró darabokban zuhant a földre, azaz már a levegőben megsemmisülhetett.

Egy videó is terjed a közösségi oldalakon, amelyen egy lángoló zuhanó repülőgép látható az égen Irán felett.

Flight radar 24 szerint is a GPS adatok egyszercsak megszűntek. Tehát egy adott pillanatban, emelkedés közben megszakadt az adás. Nincs információ a zuhanás alatt, tehát azonnali tragédia történt.

Az ukrán elnök részvétét fejezte ki a tragédia nyomán. Volodimir Zelenszkij szerint folyamatban van az eset körülményeinek kivizsgálása és az utaslista pontosítása, hogy egyértelműsítsék az áldozatok személyazonosságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.