Szokatlan támadás

Farkas falt fel egy kengurut egy belga családi háznál

Farkas falt fel egy kengurut és sebesített meg egy másikat Belgiumban.

2019.12.26 17:11MTI

A szokatlan támadás az észak-belgiumi Balenben történt szenteste, egy családi háznál, ahol szelídített kengurukat tartanak. Az egyik erszényes szőrén-szálán eltűnt, a másikat a fülén harapták meg.

A házhoz kihívott Jan Loos vadállatszakértő farkaslábnyomokat talált a helyszínen, így bizonyos benne, hogy a ritka ragadozó kapta el az Ausztráliából származó egzotikus állatokat.

Loos szerint az eltűnt kengurut valószínűleg felfalta "karácsonyi lakomaként" a farkas, a másik, megharapott kenguru a sérüléstől eltekintve "jó egészségnek örvend".

A szakértő az August néven emlegetett farkast gyanúsítja, amelyet 2018 óta rendszeresen látnak átjárni a belga-német határon.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.