Baleset

Óriási összeget fizet a biztosító az eperjesi gázrobbanás károsultjainak

Az eperjesi gázrobbanással összefüggésben eddig 30 káreseményt jelentettek a Generali ügyfelei.

2019.12.25 19:30ma.hu

A Generali biztosító több mint 2 millió eurót fizet a gázrobbanásban megsemmisült eperjesi lakóház tulajdonosainak. „Az összeg a Munkácsi utcai lakástulajdonosok szövetségének számlájára érkezik a napokban” – közölte a Paramter.sk-val Juraj Pále±, a biztosító társaság kárrendezési részlegének igazgatója.

A biztosító az érintett lakótömb néhány lakásának közvetlen biztosítója is, ezeknek az ügyfeleknek eddig a Generali 100 ezer eurót fizetett ki az egyéni lakásbiztosítási alapból, amit gyorsított eljárásban kapnak meg a lakók, ennek első részletet már december 10. után minden érintett megkapta.

Az eperjesi gázrobbanással összefüggésben eddig 30 káreseményt jelentettek a Generali ügyfelei. Főként az érintett lakóházból, de a környező panelházakból is. Kárigénnyel jelentkeztek azoknak a gépkocsiknak a tulajdonosai is, akiknek a robbanás következtében rongálódott meg az autójuk.

A december 6-án történt gázrobbanás hét ember életét követelte, egy személyt továbbra is eltűntként kezelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.