Szlovákia

Brutálisan összeverte négyéves kisfiát egy breznói férfi

A kórházba szállítást követően azonnal meg kellett operálni egy négyéves kisfiút, akit brutálisan bántalmazott édesapja a Breznói járásban.

2019.12.03 16:15ma.hu

A rendőrség Facebook-beszámolója szerint testi sértéssel gyanúsítottak meg egy 30 éves férfit, aki múlt héten brutálisan megverte négyéves fiát. A gyerek súlyos sérüléseket szenvedett, a kórházba szállítást követően azonnal megoperálták, az állapota jelenleg is válságos - írja a Parameter.sk.

A kegyetlen apát letartóztatták, a nyomozó indítványozta az előzetes letartóztatását. Az ügy érzékenységére való tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.